Trots op de nieuwe uitstraling van Lemmers Accountants

Het kantoor heeft een lange historie hier in Voorhout en in de regio van de Bollenstreek. Het kantoor bestaat al vanaf 1966 en is oorspronkelijk gestart door de heer Piet Lemmers. Benieuwd naar onze bedrijfsvideo? Bekijk de video...

Karakter

Het karakter van het kantoor is nooit veranderd en is al jaren een laagdrempelig accountantskantoor waarbij onze werkwijze gebaseerd is op een relatie met de klant die kan worden getypeerd als: betrokken, slagvaardig, doelgericht, betrouwbaar en betaalbare professionaliteit. Deze werkwijze heeft er voor gezorgd dat al ruim 50 jaar Lemmers Accountants is gegroeid tot een kantoor waar momenteel 14 personen werkzaam en wij meer dan 150 ondernemers van dienst zijn.

Samenwerkingsverband Novèns Accountants

Nu was het tijd voor een nieuw logo voor Lemmers Accountant wat meer aansluit bij het samenwerkingsverband met Novens Accountants. Novens Accountants is een samenwerkingsverband van 6 kantoren in de Bollenstreek met totaal bijna 70 medewerkers.

Nieuwe inrichting kantoor

Ook hebben wij na 13 jaar het kantoor van binnen verbouwd en opnieuw ingericht met de frisse oranje kleuren van ons nieuwe logo. Wij zijn er trots op en zullen u de komende tijd weer graag van dienst zijn met een nieuwe frisse oranje blik.
 
Bent u nog geen relatie van ons kantoor en bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.Neem contact met ons op


Novens nieuws

Lemmers kan u helpen met o.a.