Waarom kiezen voor ons kantoor?

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door een nuchtere, frisse en doordachte blik. Speerpunten van onze manier van werken zijn persoonlijk en klantvriendelijk contact en een doelgerichte en professionele aanpak. Wij zijn sinds 1966 actief in Voorhout en hebben dus een ruime ervaring. Ons kantoor heeft alle denkbare specialisten in huis om ondernemers van dienst te zijn. Aan het kantoor zijn onder andere twee Accountant-Administratieconsulenten (AA) en een fiscalist (FB) verbonden.

Door de kleinschaligheid van ons lokale kantoor in Voorhout zijn de communicatielijnen kort. U treft altijd iemand aan die u van dienst kan zijn. U als ondernemer krijgt een vast team van medewerkers, waarin ieder op zijn of haar terrein zich met uw onderneming bezighoudt.

Wij geven advies en informatie op een manier waarmee de ondernemer uit de voeten kan. In heldere taal en zonder overbodige rapporten. Hierbij kijken wij ook verder naar door de ondernemer niet gesignaleerde problemen en/of mogelijkheden.

Verder hebben wij via ons relatienetwerk onder andere contacten met specialisten als advocaten, notarissen, assurantie tussen- personen en automatiseringsdeskundigen, etc. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA, de Vereniging voor Register Controllers (VRC), alsmede Auxilium en Extendum, dé brancheadviesorganisaties voor accountantskantoren.


Ons motto is: “groot zijn door klein te blijven”. De professionaliteit is groot waarbij de benadering persoonlijk blijft.

 

Lemmers kan u helpen met o.a.